Make Way Film beeldmerk zwart.png

Bij Make Way Video doen we niets liever dan het maken van meeslepende, enerverende commercials en online content voor het MKB. Onze specialiteit ligt in het maken van high end film en video met een spannende twist. Daarbij richten we ons het liefst op video’s met een verhaal, dit kan zowel fictie als non-fictie zijn.

We werken volgens de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit en hanteren te alle tijden een praktische insteek. Samen met ons diverse team en uitgebreide netwerk kunnen wij elke productie van A tot Z verzorgen. De insteek van onze producties is innovatief, creatief en grensverleggend. 

Wilt u weten hoe film en video ook uw bedrijf een stap verder kan helpen?

Laten we eens een (virtuele) kop koffie doen:

email info@makewayvideo.com of bel (0)10-8423953

Monique van Kessel

Eigenaar / producer

monique@makewayvideo.com

+31 (0)6 15 82 92 49

Jennifer Eikelenboom

Producer

jennifer@makewayvideo.com

+31 (0)6 14 65 25 39‬

Fauve de Ruiter

Marketing & acquisitions

fauve@makewayvideo.com

+31 (0)6 16 73 86 71

Marije Loermans

Producer

marije@makewayvideo.com

+31 (0)6 50 27 63 76

Werkwijze

Voordat we starten… 
In een geheel vrijblijvende (virtuele) meeting steken we de koppen bij elkaar om de eerste ideeën en concepten te bespreken. Deze punten worden gedetailleerd uitgewerkt in een voorstel inclusief offerte, om er zeker van te zijn dat wij uw visie realiseren. Na uw goedkeuren van het voorstel zetten wij de productie in gang. 

We gaan draaien!
Wij regelen de productie van A tot Z. We schrijven het script, plannen de draaidagen en nemen alle andere ingrediënten voor onze rekening die nodig zijn om een hoogwaardige productie te realiseren.  

Het afronden
Tijdens de post-productie houden wij u constant op de hoogte van de vorderingen en plannen wij voldoende momenten in voor eventuele feedback. We ronden een project alleen af, wanneer u blij bent met het resultaat.