top of page
Make Way Video Rotterdam.png
#filmmakenindezetijd

Normaal gesproken gaan we veel op pad om film te maken. Met een variërende grootte van crew, en we reizen vaak van hot naar her. Helaas zijn er echter op dit moment beperkingen die dit lastig maken. En dat terwijl online communiceren nu en de komende tijd voor veel bedrijven en organisaties extra belangrijk is.

 

Of het nu gaat om interne videoboodschappen, livestreams of externe promotie- of instructiefilms. Ondanks de huidige beperkingen zijn er tal van mogelijkheden om videocontent te blijven produceren. Zo kunnen we ook op afstand met elkaar blijven samenwerken. Bekijk hieronder enkele opties:

Stockvideos

Met stockmateriaal (reeds gemaakte beelden) is het heel goed mogelijk om een compleet verhaal te vertellen. Er zijn diverse websites waar bestaand materiaal aangekocht kan worden. Via een voice-over zetten we uw verhaal kracht bij.

Whiteboard animaties

Met een whiteboard animatie vertelt u een verhaal door deze te tekenen. Simpel en doeltreffend. Daarbij is een whiteboard animatie gemakkelijk met een klein team te maken. 

Animaties

In plaats van real life opnames toveren we uw verhaal om tot een mooie animatie of motion graphic video. Wij werken met verschillende animatoren waardoor we precies de juiste stijl voor uw film kunnen creëren.

Stock in combinatie met animatie

Ook het combineren van stockmateriaal en 2d-animatie is in sommige gevallen een effectieve manier van communiceren.

Reportagevideos

Mits de RIVM protocollen gehanteerd kunnen worden sturen wij een cameraman/-vrouw op pad om interviews af te nemen. Hij/zij houdt gepaste afstand en laat de geïnterviewden zelf de geluidsapparatuur opspelden. Wij denken mee over het concept, verzorgen de productie en de post-productie. 

Livestreams

Het live streamen van een vergadering, presentatie of bijeenkomst is een effectieve methode om informatie snel bij een grote groep mensen te krijgen, zonder daarbij de richtlijnen te schaden. Het is ook mogelijk om er een interactieve livestream van te maken; bv. door mensen te laten inbellen, polls toe te voegen of meerdere streams tegelijk aan te bieden waar gemakkelijk tussen geschakeld kan worden. Dit maakt het voor de kijker interessanter én effectiever om deel te nemen. 

0.jpeg
Ons netwerk

Samen met onze vaste partner Wirtz Film (Amsterdam) beschikken wij over een zeer groot netwerk van filmprofessionals over het gehele land. Voor kleine, relatief gemakkelijke filmprojecten maar ook, grote, complexe events of campagnes waarvoor veel en diverse video-content geproduceerd moet worden. Zo goed als alles is mogelijk en wanneer het nog niet eerder gedaan is, dan denken wij met u mee ! 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze verschillende technieken via info@makewayvideo.com of 06-15829249.

bottom of page